Årets julekalender BLIVER klar

Årets julekalender BLIVER klar. Folk der tidligere har fulgt med har set hvordan sygdom tidligere har standset julekalenderen, men allerede nu er de første 11 artikler skrevet, og de sidste 13 kommer i køen i løbet af denne uge, så jeg kan allerede nu godt love, at der er 24 artikler på vej fra og med 1. december til og med juleaften, den 24. december.

Sørg for at gå ind på https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/ så du kan føje den til dine favoritter. Du kan også tilføje https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/feed/ til din RSS-læser og ad den vej få hver nye artikel hver gang den udkommer præcis kl. 0:01 hver dag op til jul.

God fornøjelse. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.