Årets julekalender BLIVER klar

Årets julekalender BLIVER klar. Folk der tidligere har fulgt med har set hvordan sygdom tidligere har standset julekalenderen, men allerede nu er de første 11 artikler skrevet, og de sidste 13 kommer i køen i løbet af denne uge, så jeg kan allerede nu godt love, at der er 24 artikler på vej fra og med 1. december til og med juleaften, den 24. december.

Sørg for at gå ind på https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/ så du kan føje den til dine favoritter. Du kan også tilføje https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/feed/ til din RSS-læser og ad den vej få hver nye artikel hver gang den udkommer præcis kl. 0:01 hver dag op til jul.

God fornøjelse. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.