Den sidste del af ferien på vej

Så er den sidste del af årets ferie på vej. Efter aftenens eftersynstur er der udsigt til ferie, kun afbrudt af et par møder. Dejligt at kunne se frem til nogle uger i selskab med vores tre dejlige unger, og kunne rette op på nogle af alle de ting der har ligget og ventet på en kærlig hånd.

Sætte et par lamper op hist og her, ryddet op i skidt og skrammel, ryddet bedene før vinteren sætter ind m.v. Altsammen en hyggelig del af det at kunne se frem til lidt tid hvor vi helt selv styrer begivenhederne.

Vigtigst af alt er dog duellen i morgen aften mellem Helle Thorning Schmidt og Lars Løkke Rasmussen kl. 20 på TV2. Det bliver supersjovt at se de to kæmpe med sjove spørgsmål fra borgerne, for denne gang har TV2 inviteret seerne til at komme med deres forslag til spørgsmål. Klokken ét minut over midnat vil du kunne læse hvilke to spørgsmål jeg allerede i nat indsendte på min politiske blog.

Så håber vi også det gode vejr er med os i de kommende uger. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.