Siberian Winter

Da TV2 efterlyste navne på kulden dukkede buddet “Siberian Winter” op som parallel til Indian Summer når varmen er på det ekstreme. Af disse alternativer er jeg selv så ganske afgjort mest til sommer, sol og varme.

Selvom det er koldt kan vi her på Kalundborg-kanten glæde os over dejligt solskin i dag. Det kompenserer en del for den kulde der er uden for hjemmets fire vægge. Men vi kommer ikke udenom, at Danmark ikke just har den store tiltrækningskraft på kvalificerede udlændinge her om vinteren. Virksomheder der gerne vil tiltrække eksperter fra varmere himmelstrøg skal nok lave en del charmeoffensiv for at få folk der er vant til højere temperaturer her til landet… 🙂

Men, igen, skal vi ikke klage, for der er vist ikke ret mange der ligefrem DØR af kulden som vi netop har set billeder af ovre fra Rusland, Polen m.v. Det er da værd at glæde sig over i en kold tid.

Fortsat god weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.