Om at være sig selv…

For nogle er det åbenbart svært at stå på egne ben – derfor titlen: “Om at være sig selv…” En udfordring for nogle, men nemt for os andre. Nemt fordi det at være sig selv handler om at være trofast over for sig selv, altid.

Du kan aldrig behage alle. Ikke alene en fordom, men ganske enkelt et faktum. Når du udtaler sig – enten politisk eller personligt – så vil nogle værdsætte din holdning, mens andre vil blive frastødt. Ikke fordi du siger noget forkert, men ganske enkelt fordi det at have en holdning synes “farligt”, særligt for dem, som ikke har nogen holdning til tingene.

Jeg har set det flere gange, både jobmæssigt men også på min politiske blog. Hvis noget er åbenlyst uretfærdigt kan jeg ikke tie. At tie ville være at samtykke, og derfor kommer der nærmest automatisk en reaktion på den situation jeg ser foran mig. Det har skabt både venskaber, men desværre også fjendskaber.

Mange mener, at vi ikke kan ændre på ting som allerede er enten “mulige” eller “umulige” – set ud fra de beslutninger der tidligere er truffet.

Jeg ser verden i et helt andet perspektiv. Hvis nogen siger: “Det er umuligt”, så er det en personlig udfordring til at bevise det modsatte. Hvis mit argument i en sag er nyt i forhold til det, der har været forsøgt før, så er jeg aldrig i tvivl. Så skal det “umulige” prøves, for det KUNNE jo være, at folk så anderledes på tingene når nu JEG prøver at forklare tingene én gang mere.

Det har flere gange brudt vægge ned – og bagefter kan folk jo godt se, at det var fornuftigt at prøve igen. Men samtidig er der også mange der undrer sig over hvorfor jeg gider prøve igen. Svaret ligger i at turde stå ved sine holdninger. Når du véd en ny løsning er bedre end den gamle, så handler det om at prøve en ekstra gang, og det betaler sig…

Skriv gerne en kommentar hvis du også har haft succes med at prøve noget nyt. Skriv også hvis du ikke har haft succes med en strategi, for det KUNNE jo være jeg kunne hjælpe dig til at se tingene i et nyt lys.

Fortsat god weekend. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.