Tillykke til Thomas med de 43

Hermed et lille flag på dagenLidt utraditionelt så vil jeg nu alligevel ønske min eks-svoger, Thomas Christiansen, tillykke med de 43 år i dag. Han har – alt andet lige – været medvirkende til, at jeg i dag kan glæde mig over tre niecer og en nevø. Det fortjener et tillykke.

Roskilde Festivalen er over byen, og det har altid været et fast holdepunkt i forhold til Thomas’ fødselsdag. Håber du får en god dag, gamle dreng. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.