Legoland bag kulissen

TV Syd har lavet en super serie i samarbejde med Legoland i Billund, hvor du får chancen for, at komme ind bag kulissen på denne fantastiske familiepark. Da min ældste søn er bidt af en gal Legomand – med egen Youtube-kanal, og ikke kunne se programmet her til aften, kom jeg til at tænke på, der måske var nogle blandt læserne som også kunne have gavn af at se denne serie.

Første afsnit:

Andet afsnit:


Tredie afsnit:


Fjerde afsnit:


Femte afsnit:


Sjette afsnit:


Syvende afsnit:


Ottende afsnit:


Niende afsnit:


Tiende afsnit:


Ellevte afsnit:


Tolvte afsnit:


Stor tak til TV Syd fordi de lavede samarbejdet med Legoland. Håber I alle nyder at se disse afsnit. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.