Når dumheden er ubegrænset

Jeg må sige, at det er tankevækkende at læse gode blogs, for jeg fik mig virkelig et billigt grin over hvor dumme nogle mennesker kan være. Det synes nærmest som om fjollerierne står i kø.

Du kan læse et af eksemplerne i “Netadmedia påstår de er Google” hvor Kenneth Lynggaard lægger op til at få ørerne godt og grundigt i Googles vridemaskine. Ovenikøbet ved bagefter at skrive en kommentar under alias “Ib Jensen“, og Thomas Rosenstand er heldigvis så opmærksom at han gør opmærksom på denne person kalder sig “deanmartin” på iværksætterforummet Amino.

Manden er jo vanvittig…

Hvis du vil brande dig så forbliv dog troværdig, og stå ved det du KAN, men sørme da ikke de ting du ikke kan. Hvis ikke de ting du kan er nok, så se dog at få forbedret din position frem for at bruge lånte fjer. Ærlighed varer længst – og det betaler sig ikke at gå på kompromis med dette princip.

For min egen del brugte jeg i lang tid “linuxman” som brugernavn på flere forum fordi jeg engang udgav et Linux nyhedsbrev – og de steder jeg har dette alias skriver jeg stadig mit borgerlige navn i min signatur. Bruger sørme da hverken Bo, Søren, Torben, Niels eller Anton nogen steder, for det hedder jeg ikke.

Jeg undres over folk som gider spilde tid på nettet på fusk og fup. Det er meget bedre at fokusere sin energi på de ting hvor du har kompetencer, og så videreudvikle disse til gavn for andre. Jo mere du har at byde på, jo mere vil der så også – med tiden – falde af i forhold til opgaver med oversættelse, tekstskrivning mv.

Godt der er nogen der gider bruge tid på at advare andre så der ikke er flere der falder for annoncehajer og andre smart-asses. Tak til de ærlige fordi de står fast. Vi burde lave en klub hvor folk KUN får adgang hvis de kender forskel på sandhed og løgn og dit og mit. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.