Barsk Skoda-vits

Skoda vitser er sjove. Mange af dem direkte søde fordi vi alle husker de gamle modeller 105 og 120. Noget ældgammelt bras. Man ser ikke ret mange mere. De fleste er faldet for det periodiske syn hvert andet år.

Ikke desto mindre kunne jeg ikke helt lade være med at trække en smule på smilebåndet over denne vits som, for Skoda-entusiaster, må skære i hjertet:

Hørt på en tankstation…
– Davs. Har I oliefilter til en Skoda?
– Nej…og vi har heller ikke sten til engangslightere.

Lad det være sagt med det samme. Jeg skal ikke kigge ret meget på en Octavia for at indse, at det er en VW Passat i forklædning. Meget lavere indkøbspris, men bestemt komfortabel, flot og interessant. Så det er rent weekend-drilleri.

God weekend til jer alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.