Sikke et regnvejr

Puha, det danske regnvejr viser sig godt nok fra sin mindre gode side her i aftenen og nattens løb. Mildt sagt et skybrud…
Som TV2 News fortalte skal man godt nok køre opmærksomt når der er en risiko for aquaplanning. Ingen ved hvordan bilen reagerer med de mængder vand vi oplever i øjeblikket – og folk BØR altså lære at tilpasse deres kørsel til forholdene. Det er et meget vigtigt element i Færdselsloven at tilpasse hastigheden efter forholdene, og når vinduesviskerne knapt kan følge med, så nytter det ikke noget at stole mere på sin kasko-forsikring end på sin sunde fornuft.

Man skal, omvendt, heller ikke være over-forsigtig. Men noget mere omtanke kunne nok redde mange af de situationer hvor folk oplever, at det går galt.

Faktisk kunne det anbefales, at læse denne artikel om aquaplanning, som bl.a. også indeholder en oversigt over hvor vigtigt at have ordentlige dæk på bilen. Du finder artiklen her: http://www.ask-alex.dk/artikler/Haandbogen/Bil-cykel/Aquaplanning-en-fare-aaret-rundt/e_140_3787.page.

Til gengæld var det en super hyggelig eftermiddag i selskab med forældrene inde i Roskilde og så Frans. Ungerne nød da helt afgjort både maden og selskabet, så vi takker af herfra med de varmeste hilsner.

Håber alle får en god søndag, omend vi kan se, at det nordsjællandske angiveligt stadig får regn, og måske torden. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.