Islandsk aske

Islandsk aske er åbenbart noget skidt. Vi har en god veninde som er “strandet” på Mallorca. Hun skulle hjem søndag, men har allerede en fornemmelse af, at det ser “sort” ud… Vi krydser fingre. 🙂

Men faktisk er det forbavsende at vi kan sende folk til månen, men håndtere lidt støv fra en vulkan, det går ganske enkelt ikke. Der er kommet sammenligninger af, at det ville svare til at sandblæse en flyver i luften at flyve igennem sådan en sky med aske. Når vi kigger hernede fra jorden kan vi intet se.

Solen skinne fint igennem, og det får os til at ønske alle en god weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.