SEO for begyndere

SEO for begyndere er en fuldstændig gennemgang af søgemaskineoptimering for netop begyndere. Der tales på klart dansk om SEO, og tingene forklares på godt gammeldags dansk.

Bloggen er afsluttet i den forstand at indholdet ikke i det væsentlige vil blive suppleret. Jeg har afsluttet med at udgive en gratis e-bog SEO for ALLE som du er velkommen til at læse.

Jeg mener mange andre beskriver emnet så godt, at du efter en læsning af SEO for ALLE sagtens vil kunne følge med på deres blogs, og derfor er der ingen grund til at jeg genopfinder hjulet ved at skrive næsten identisk indhold om de ændringer Google (og andre søgemaskiner) laver efter dette blev skrevet…

God læselyst med den gratis e-bog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.