Snup en tudekiks!

Tag et godt råd fra en som efterhånden kender familiers og venners reaktioner hvis noget går i vasken. Snup en tudekiks!

Det er voldsomt at se hvordan andre folk tager det hvis man selv tager fejl, og håber at f.eks. fribilletter kunne bruges af familie generelt, og finder ud af, at det skal være børn i husstanden, evt. adoptivbørn og/eller hustru der er kriteriet. Dum som vi alle kan være gives folk et spinkelt håb i forventningens glæde over, at det endelig er lykkedes – og ubekendt for en selv er man lykkeligt uvidende om de små krøller og forbehold som ANDRE vælger at tage…

Den slags giver kun skuffelser. Derfor: giv ALDRIG folk et håb om noget som helst. Vent til det er fuldkommen fast, og tag så først derefter stilling til om du gider involvere andre. Hvad de ikke véd kan de ikke have ondt af!!

Den menneskelige natur er interessant. Når folk ser en chance for at spare et par hundrede kroner, bruger de de samme penge længe før de næste er tjent hjem. De er IKKE kloge nok til at lægge til side, for ordsproget synes at være: “Den som gemmer til natten, gemmer til katten.”

Den slags prøvede jeg at blogge om på mine to blogs “Shop & Spar” & “Genfind kontrollen over dine penge” — uden den helt store succes selvom jeg er overbevist om at begge blogs er yderst relevante med hensyn til privatøkonomi. Håbet beskæmmer ingen, siger de kloge, og derfor fortsætter jeg også med disse blogs. Hvis du læste min nytårshilsen kunne det være, at du var bekymret over hvilke blogs der fortsætter, og hvilke(n) der stopper. Det tager jeg senere på året endelig stilling til…

Til dem som har undret sig over den manglende regelmæssighed i blogningen kan jeg berolige med, at vi efter flytningen i morgen får langt mere overskud til at tage alting i mere organiseret form. Jeg påregner, at jeg nok tager fat på en iMac inden for det næste halve år, og dermed er der også lagt op til en mere “stationær” løsning end det at jeg sidder ved en bærbar når jeg blogger.

Ha’ en rigtig god dag.

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.