Stort tillykke til Julie

Vi ønsker alle stort tillykke med dagen til Julie, som i dag fylder 14. Det er sørme gået stærkt. Først kom din storesøster, Mette, og efter dig både Lasse og Linea. Du er kommet stærkt i udviklingen fra den generte og stille pige til en livlig pige med sine egne holdninger.

Ambitioner er der nok af, og når du om føje år går i gang med at blive dyrlæge så er vi ikke et sekund i tvivl om, at dyrene kommer i gode hænder. Uanset om det er den mindste gravhund (de såkaldte sønderjyske spegepølser) eller heste, så er der altid kærlighed til dyrene.

Det var en sand fornøjelse da du i sommers var med til Frankrig, og selvom det er en smule forbavsende for jeres gamle onkel og tante, at I vokser så stærkt, så er det sjovt at tænke tilbage på alle de sjove oplevelser — og imødese alle de sjove ting som de næste år bringer.

Stort tillykke. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.