Spændende nye artikler

Der bliver i øjeblikket skrevet en del spændende artikler på EzineArticles. Disse er, indrømmet, på engelsk. Men alligevel spændende at vide, for der er masser af informationer jeg gerne vil have ud i år. Jeg satser på en langt bredere vinkel mod det udenlandske, særligt det engelske og franske marked, som jeg også skrev i min nytårshilsen.

Den niende artikel blev godkendt forleden, og i aftes blev den tiende skrevet. Du kan følge med efterhånden som disse udgives herfra: http://ezinearticles.com/?expert=Henrik_Blunck

Hvordan går det så for dig? Er du begyndt at blogge? Hvis ja, om hvilke emner? Smid gerne en kommentar nedenfor. 🙂


Et godt tilbud til DIG der læser bloggen

Du har måske en blog du gerne vil have med i den såkaldte “Blogroll” her på siden? Det kan sagtens lade sig gøre – enten ved at du skriver en kommentar her på bloggen, som i forvejen giver et backlink. Men du kan faktisk også købe en plads på domæneforsidens område der hedder “Eksterne links til gode steder på nettet.”

Prisen for en sådan reklame på forsiden er 100,-/år – og du kan få fem år på siden for 400,- (en rabat på 20%). Men det kræver til gengæld, at du sender en mail til henrik@blunck.dk for jeg godkender ikke pr. automatik links til hvad som helst. Porno, MLM og andre uønskede elementer kommer ikke med på forsiden.

Hvis du til gengæld er spirende forfatter, nystartet iværksætter eller noget helt tredie kan det være en unik chance for at komme med på domænet. Hvis din idé er god er det måske også en jeg vil omtale på en af mine blogs. Jeg vil nemlig gerne hjælpe folk godt i gang, og en af metoderne er også at tilbyde plads og links til en rimelig pris.

Ganske som det koster at være med i telefonbogen med en annonce, så er internet den moderne telefonbog, og du kan i hvert fald overveje om det var noget for dig. 🙂


About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.