Teltet var en god investering

Det var en hamrende god investering at købe det festtelt vi har i forgården. Dels var det glimrende hvis der var kommet regn i går da børnehaven besøgte Patrick for at fejre hans fødselsdag, men også fordi det giver ekstra plads på søndag når en del af familien kigger forbi.
Prisen var fænomenal da vi købte. Kun 599,- + 59,95 i Harald Nyborg for ekstra sider så teltet kan lukkes helt. 3 gange 9 meter.

Vejret har nemlig tænkt sig at vise os et par dages solskin mere, og dét er godt nok tiltrængt efter nogle ganske regnfulde uger. Jeg vil tro vi – rent vandmæssigt – er i november hvad angår nedbørsmængder i år. Der har GODT NOK været vådt, så lidt solskin er helt klart på sin plads for at give os glæde og energi.

Ganske morsomt, egentligt, men vejret giver os meget. Vi FÅR bedre humør når tingene bare kører og vejret hjælper med lige at starte dagen den smule sjovere, bedre, hyggeligere m.v. Enhver som påstår at vejret ikke har en effekt må enten være eremit eller meget dårlig til at være “in touch” med sit biologiske ur.

Nå, men i hvert fald varme hilsner med de bedste ønsker for en god weekend der snart kommer over os alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.