“Hvis motion er sundt…”

Ganske uheldigt at få overbalance når hunden skulle luftes i aftes, og posten skulle afleveres på Karsholtevej – postkassen lige efter Shell-tanken – for bedst som alt går fint, så er der en kant ved cykelsti/fortov som buer, hvilket jeg ikke får set i det halvmørke der præger byen fordi vi åbenbart ikke har råd til at bruge vores gadelygter i Sorø Kommune.

Så hudafskrabning på albuen og hævet knæ er lidt af den ubehagelige kombination fra den tur. Sjovt nok er det hunden der altid gisper efter vejret. Labrador med mega-dårlig kondition selvom luftning er blevet en regelmæssig affære efter dalmatineren (Turbo) ikke længere kan drille på disse gåture. Selv de korteste distancer gør ham tørstig og træt, så Olympiaden bliver aldrig aktuel for ham.

Men, okay, hvis motion virkelig er så sundt, hvorfor kommer vi så altid så galt afsted med noget så småt som et lille fald? Dét er så dagens spørgsmål…

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.