God fornøjelse med Tour de France

Tour de France-logoetHerfra skal lyde et varmt ønske om rigtig god fornøjelse med cykelløbet Tour de France for dem, som skal følge med. Dette års tour-rute kan ses herfra: http://www.letour.fr/le-tour/2017/us/overall-route.html

Jeg følger selv kun lejlighedsvis med, og de dage jeg gør dette, er det såmænd mest for at se med på omgivelserne. Faste læsere vil for længst have opdaget, at jeg er vild med landet – og blogger også om emnet på France – Travelling to France.

Mens jeg gik på truckkurset havde en medkursist hørt et rygte om, at afslutningen måske ikke ville være på Champs Élysées, men det ser ikke ud til at være korrekt. Det ville også være ret vildt, hvis ikke man kunne afslutte på dette historiske sted, så kun godt det kun var et løst rygte…

I de kommende uger vil de fleste indlæg her på bloggen handle om grundlæggende IT. Jeg vil kaste mig over indlæg, som kan overleve, at du ikke læser med – og du er naturligvis altid velkommen til at vende tilbage efter ferien og læse de anbefalinger om programmer m.v. som måtte komme i løbet af juli måned.

Så rigtig god ferie til alle, og rigtig god weekend herfra. 🙂

Comments are closed.