Hvilke kvaliteter giver en god familie blog?

Hvad er det for nogle egenskaber der gør en familie blog interessant for andre end familiens egne medlemmer, og de nærmeste venner? Kan man favne bredt – rent emnemæssigt? Eller skal man isolere sine indlæg til rent familie-orienterede temaer?

Det er der flere svar på. 🙂

Nogle ville, som jeg, mene, at en online dagbog ville blive en smule uinteressant at følge hvis den KUN behandlede ens egen familie som om den var fuldkommen isoleret fra den omverden vi alle lever i. En familie lever som del af samfundet, og vi tager alle stilling til tingene omkring os. Det er det som gør bloggen spændende – både som medie, som beskedsøjle mv.

Jeg er klar over nogle vil være uenige – de fleste som er uenige vedligeholder ikke selv en blog, så mange af dem udtaler sig fra uvidenhedens forpost. Ikke desto mindre er besøgstal en supergod model for hvad der fanger folk. Nogle vælger at læse blogs via ren RSS-feed, og det er fair nok. Men mindst lige så mange kommer rent faktisk forbi den egentlige blog – enten for at læse kommentarer eller finde parallele indlæg. Funktionen “lignende indlæg” kan supplere dit indlæg med andre relevante indlæg og derved øge det indhold som dine besøgende får med sig når de abonnerer.

Det var ét bud på en god familie blog. Har du andre, så brug gerne kommentar-feltet…. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.