Den danske grundlov

Den danske grundlov er bloggen hvor jeg fortæller lidt om tanker og ideer i forhold til vores grundlov af 1953. Det er på høje tid med en revision af denne grundlov, og der er også flere i dansk politik, der er begyndt at tale om en egentlig grundlovsrevision.

Det var en debat som nu pensionerede politiker, MF fra de Radikale Niels Helveg Petersen, for længst havde startet. Han udstak mange gode ideer og tanker, som bestemt også indgår i nogle af de artikler jeg skriver.

I vores moderne samfund er Grundloven ganske misforstået – nok mest af alt fordi det eneste vi forbinder med Grundloven er udtrykket “grundlovsforhør” når vi hører om forbrydere i Nyhederne.

Grundloven gøres spændende på bloggen, og alle ønskes god læselyst. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.