Den danske grundlov

Den danske grundlov er bloggen hvor jeg fortæller lidt om tanker og ideer i forhold til vores grundlov af 1953. Det er på høje tid med en revision af denne grundlov, og der er også flere i dansk politik, der er begyndt at tale om en egentlig grundlovsrevision.

Det var en debat som nu pensionerede politiker, MF fra de Radikale Niels Helveg Petersen, for længst havde startet. Han udstak mange gode ideer og tanker, som bestemt også indgår i nogle af de artikler jeg skriver.

I vores moderne samfund er Grundloven ganske misforstået – nok mest af alt fordi det eneste vi forbinder med Grundloven er udtrykket “grundlovsforhør” når vi hører om forbrydere i Nyhederne.

Grundloven gøres spændende på bloggen, og alle ønskes god læselyst. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.