Tiden…

Jeg læste dette meget tankevækkende lille “ordsprog” fra forfatteren John Wessel, som jeg ville dele med bloggens læsere:

Man siger, at tiden læger alle sår.
Man glemmer vist,
at arrene aldrig forgår.


En af livets store lektioner synes at være, at vi som mennesker bliver klogere af alle de ting vi oplever — på både godt og ondt. Det er ikke altid muligt for os fuldt og helt at “komme over” nogle forhindringer, og nogle ting sætter dybere spor end andre. Dog er det vigtigt, samtidig med erkendelsen af arrenes tilstedeværelse at komme videre. At se osten bag hullerne.

I den forbindelse er det ikke vinderens lod alene at opleve modgang, men en sand vinder kendes på at personen rejser sig efter modgang. Uanset hvor banalt dette kan lyde, så er der ikke desto mindre en meget stor forskel.

Alle kunne undgå bitterhed og negativitet hvis vi ville følge dét råd at forholde os optimistiske til begivenhederne omkring os.

PS: Selvom det blæser godt, så er det lækkert at se, at dagene bliver længere. Foråret synes at være på vej…. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.