I dag er det 64 år siden Folketinget vedtog vores indtræden i NATO

I dag er det 64 år siden Folketinget vedtog vores indtræden i NATO. Det skete den 24. marts 1949.

En ganske speciel dag for verdensfreden. Alliancen har gennem historien været en forsvarsalliance, og det er først i 2004 at en del tidligere Warszawapagt-lande indlemmes i NATO-alliancen efter Murens fald og den gamle sovjetunions sammenbrud.

Artiklen om NATO du finder på Wikipedia er faktisk meget læseværdig, for den gennemgår NATOs historie på glimrende vis. God læselyst. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.