Natacha fylder 6 i dag

Det er gået ufatteligt stærkt siden vi første gang satte vores ben på Holbæk Sygehus på vej til et barn, og forlod sygehuset som forældre. I dag til 3 dejlige unger med hver sine fantastisk sjove særheder, og hver især med deres egen karakter som på mange måder er både så ens og så forskellig på samme tid.

Spøgefuldt kunne man sige, at vores datter nu har nået en trediedel af at blive myndig. En tanke hendes mor bestemt ikke bryder sig om. Hun synes vist også det går lidt stærkt. Men den gamle far må erkende, at han ikke hed hverken Pythagoras eller Newton. Det er ikke mig der har sat fysik og matematik til verden. 😉

Stort tillykke på dagen hvor børnehaven skal til fødselsdag og familie derefter kommer og fejrer denne lille stolte pige. At farmand må til informationsmøde på den kommende skole er en anden sag. Så sparer jeg også slankekuren dén dag…. 😉

Hygge.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.