Ugens Se & Hør pige

I dag er jeg simpelthen nødt til at skrive om ugens Se & Hør pige. Hun hedder Elektra Kristensen, er 25, og kommer fra Roskilde. Du kan se hendes billede her: http://www.seoghoer.dk/det-fraekke/elektriske-elektra. Det utroligt lange hår og de klare blå øjne er simpelthen et pletskud for fotograferne Covermodel.

Der står om hende, at hun er danser og dyrker motion i sin fritid. Det er super-ærgeligt at man ikke kan stemme om Årets Se & Hør pige via internet, for hun fortjener virkelig en stemme.

Misforstå mig ikke. 🙂

Mange af pigerne er sikkert smaddersøde på hver deres måde. Kender dem ikke. Men køb bladet, og vurder selv. Der er to andre fotos i bladet, og proportionerne er simpelthen lige til en karriere også som model. Jeg har tidligere forudsagt dette for kvinder som ikke har gjort noget ved det, sikkert fordi de misforstod det jeg mente.

Du kender det sikkert selv. Nogle har ansigtet der bare spiller, og de ville være geniale i reklamer for ansigtscremer, shampoo og andre ting. Andre har noget andet der er helt unikt. Elektra har det hele.

Herfra ønskes i hvert fald stort held og lykke, uanset hvad hun vælger at gøre her i livet. Naturen har i hvert fald været hende gavmild, og det er jo et ganske godt udgangspunkt her i livet.

God Pinse til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.