Stort tillykke til søsteren — nu 32…

Henriks søster — Heidi Blunck — fylder i dag 32.

Hun er med tiden blevet mor til 4 dejlige unger — Mette, Julie, Lasse og Linea Liv — og har vist kampånden på indtil flere områder. Hun er, som de fleste skytter, utrolig driftssikker med sin stædige natur, men i det forløbne år er det flere gange lykkedes for hende at demonstrere, at mange ting lykkes hvis man læser den lille tekst og tænker før man handler.

Så selvom hun naturligvis altid skal mobbes og drilles voldsomt, som enhver søster skal, så fortjener hun en god dag, og vi sender vore varmeste hilsner til de glade sønderjyder. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.