Telefonbog til nye lejere

I dag vil jeg fokusere på noget, som måske godt kan lyde lidt Emma Gad-agtigt. Jeg beklager hvis indlægget træder nogen over tæerne, men i dag synes jeg emnet bør være telefonbøger til nye lejere.

Når/hvis du fraflytter dit lejemål, hvorfor så ikke glæde den nye lejer med en telefonbog i vindueskarmen? Der kommer utallige af dem, og for de flestes vedkommende har vi altid flere. Da jeg boede i Sorø kommune var der tre der kom ind i postkassen.

Da jeg, som bekendt, for nylig er flyttet til Kalundborg kommune undrede det mig en smule, for tendensen er klar: folk efterlader aldrig en telefonbog til nye lejere. Den slags kan jo inspirere til et lille høfligt spark i bollerne, og jeg vil da aldrig forbigå chancen for lige at komme med et GRATIS forslag som kan glæde folk der overtager dit lejemål.

Så hvis du tidligere har haft mere travlt med at pakke alt sammen, så var det måske netop nu du skulle huske, at efterlade en telefonbog til nye lejere. Alle søger naturligvis på nettet, og da jeg har en iPhone er det jo ikke spor svært. Men flytter nogen til en ny by, så er et kort alfa og omega. Særligt hvis man, som jeg, er gammel taxachauffør, for så vil et kort i mange tilfælde være hurtigste måde at danne sig et overblik, og de fleste telefonbøger indeholder et oversigtskort.

Så hvorfor ikke glæde hinanden med sådan en lille ting, som bliver værdsat af de fleste? Blot en tanke, som i hvert fald er gratis at følge, og kunne danne ny præcedens for god adfærd blandt lejere – ligesom en ejerbolig jo også med fordel kan fraflyttes med en telefonbog mindre i flyttelæsset.

[Opdatering: 17/3-2016: Efter nu slet ikke at have brugt en telefonbog de seneste to år må jeg bare erkende, at dette indlæg nok mest er et historisk indlæg. Folk Googler og går på Krak, så telefonboget har overlevet sin eksistensberettigelse]

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.