3. uge slut – 5 uger tilbage

Så er den tredie uge overstået. Dagen står i lægebesøg, borgerservice og politiets tegn. Der skal jo altid en lægekontrol til i forbindelse med udstedelse af kørekort, og det er fint nok. Men forvirringen er flere steder total nu hvor politiet ikke længere administrerer kørekortansøgninger fordi ansøgninger om erhvervskort alligevel skal ind over politimyndigheden.

Det giver, simpelthen, en forlænget arbejdsgang. Alle papirgange bliver længere og længere, og man fornemmer tydeligt at arbejdsbyrden må være blevet en del større med de ændringer man foretog i tilknytning til kommunalreformen. En reform som nu i øvrigt gør at 52 “nye” storkommuner allerede nu har truet med at måtte lade kommuneskatten stige.

God service på Holbæk Sygehus

Der skal lyde en stor ros til Holbæk Sygehus’ Øre- Næse og Halsambulatorium. De har på glimrende vis sørget for en hurtig arbejdsgang da jeg manglede en udtalelse for at undgå at embedslægen skulle gå helt i sort med hensyn til kontrol hvert andet år. God og glimrende service.

Kørslen bliver bedre og bedre

Efter nu 9 praktiske lektioner ER bussen blevet smallere og vejene bredere, og teknikken til at undgå kantstene er blevet langt mere professionel. Det ender sørme med at man bliver helt dygtig. 🙂

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.