3 mennesker der har inspireret mig i år

Når jeg i dag nævner tre mennesker der har inspireret mig specielt i år, så er det ikke kun i år de har været inspirerende, men de har på hver deres måde været inspirerende særligt i år. De har fortjent en smule ros, er lejlighedsvis i modvind, men formår altid at levere varen med eftertænksomhed, som gør, at de altid er værd at følge enten på deres blogs, på Twitter eller bare sådan generelt. Spændt? Læs videre…

De tre mennesker er disse:

  • Politisk kommentator Søs Marie Serup
  • Websexolog Maj Wismann
  • Debattør og forfatter Anja Lysholm

Listen er på ingen måde udtømmende. Jeg kunne såmænd sagtens have lavet en top-5 eller en top-10, men jeg synes det var på sin plads at nævne tre mennesker, som måske også kan inspirere dig i det nye år.

Politisk kommentator Søs Marie Serup

Du kan starte med at læse hendes blog, hvis du ikke kendte den i forvejen. Den er at finde her: http://blogs.bt.dk/sosmarieserup/

Når du læser hendes kommentarer, eller f.eks. følger med når hun lejlighedsvis er med i Besserwisserne på TV2 News, så vil du hurtigt opdage, at hendes tidligere arbejdsgiver (Anders Fogh Rasmussen) var en klog mand, da han valgte hende som rådgiver. Hun siger mange fornuftige ting.

Desværre er kommentarer slået fra på hendes blog, så man ikke kan fortsætte debatterne, men det tror jeg ganske enkelt er et resultat af, at hun siger tingene præcis som hun ser dem.

Jeg har respekt for folk, som kalder en spade for en spade frem for et løfteinstrument. Dem kunne vi godt bruge flere af her i samfundet!

Websexolog Maj Wismann

Hvis ikke du kender Majs blog og brevkasse, så kan du finde den her: http://websexolog.dk/

Maj Wismann er en rigtig god vejleder for folk, som søger at finde orden i deres kærlighedsliv, og hendes brevkasse har altid spændende råd til folk, som kæmper med at få forholdet til at fungere. Maj var den første, der solgte sine kurser online, og det har så ganske afgjort være medvirkende til at gøre hende mindst lige så kendt som andre sexologer man kunne nævne, herunder f.eks. Katrine Berling, Joan Ørting, Paprika Noel m.fl.

Det er så yderst opmuntrende, at al feedback på brevkassen bliver behandlet seriøst, og det er sommetider ganske levende debatter – altid holdt i en rigtig god tone.

Debattør og forfatter Anja Lysholm

Du har måske hørt om Anja Lysholm før. Uanset om det gælder nul shampoo-eksperimentet eller bogen om utroskab, så er fællesnævneren blandt kritikerne, at mange slet ikke har læst hvad hun rent faktisk forsøgte at fortælle. Jeg vil derfor anbefale dig at kigge nærmere på http://anjalysholm.dk/ for rent faktisk at opdage hvor alsidig en debattør Anja også er.

Jeg vil også nævne projekt Hemi-Sync, som bestemt er inspirerende. Jeg har ikke (endnu) været på en af disse workshops, men da jeg så denne intro blev jeg inspireret af den beroligende effekt dette havde på ens hjerne.

Spøgefugle ville sikkert gerne komme med en kommentar her, og de skal være velkomne. Kommentar-feltet bider ikke! 🙂

Anyway, alle tre har bidraget med interessante vinkler, og jeg håber du også vil nyde denne lille inspirationsrejse. Uanset om du er enig, vil du i hvert fald blive udfordret i forhold til status quo. Rigtig god fornøjelse. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.