Den bedste kop kaffe hidtil

jacobsJeg må altså erkende, at jeg nu har fundet den absolut bedste kop kaffe til Tassimo kaffemaskinen.

Jacobs Medaille d’Or er ganske enkelt fantastisk. Gevalia og Gevalia Dark kan godt anbefales, men Jacobs er virkelig et pletskud for den erfarne kaffedrikker, som gerne vil have en bastant, voluminøs og kraftig smagsoplevelse.

Smag er, som bekendt, meget individuel. Nogle vil finde den for kraftig, men for dem som virkelig har søgt længe efter den helt unikke kaffeoplevelse, så kan jeg i hvert fald varmt anbefale denne kaffe.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.