USB-printeren – fandt tricket…

Jeg fandt sørme alligevel tricket til at få udskrifter under Linux.

Dette viderebringes hermed til andre som måske kommer ud for et lignende problem. I vores tilfælde er printeren nu en HP DeskJet F2180 (købt i Bilka til 399,-).

Der er tale om en såkaldt Multifunktionsprinter fordi den kan printe, scanne og kopiere. Se det åbner så mange muligheder for de fleste IT-nørder vil vide, at det er noget HP har lavet i flere år. Derfor er der også “ældre” modeller som kan testes når man skal have en F2180 op at køre. Vælg f.eks. en PSC1000, og så kører det. I hvert fald under Mandriva 2006. Jeg skal ikke kunne sige om det virker bedre under Mandriva 2007, men det er bestemt en mulighed, at den model printer kan være kommet med på listen over genkendte printere.

Så hvis du en dag står med et problem under Linux kender du nu svaret så du kan komme videre. 😉

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.