Dicte var en kæmpe succes i weekenden

Dicte - en populær serie med Iben Hjejle i hovedrollen som journalisten, Dicte
Billedkilde: Digitalt.tv

Da børnene var forbi denne weekend, var det en kæmpe succes, at Dicte (sæson 1 og 2) kunne ses på Netflix. Iben Hjejle, Lars Brygmann og Ditte Ylva Olsen spiller alle rigtig gode roller i denne tv-serie, der oprindeligt kom på TV2.

Vi havde alle håbet, at Netflix også havde haft sæson 3. Den har vi til gode at gense… 🙂

Dog var der en ting, som stod soleklart efter at se, at den kunne fange ungerne: vi laver rigtig mange gode serier her i landet.

Det er ikke kun Matador, Huset på Christianshavn, Rejseholdet, Borgen og Broen der er gode tv-serier. De findes i alle afskygninger, og vi skal bare tro på det her i landet – for vi kan når vi vil!

Jeg læste her til morgen på Twitter at Kinas eksporttal er steget med knap 20%. Kineserne har aldrig troet på en Jantelov. De ser en mulighed, og så går de efter potentialet. Det kan vi faktisk også godt bruge lidt mere af her i landet, for alt for mange sætter deres lys under en skæppe!

Gå efter guldet. Intet er umuligt for den som har viljen til at nå sine mål.

Rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.