Familienavn IKKE til salg, og glæde ved nyere bil…

Vi har i dag, min far i går, modtaget brev fra en advokat som på vegne af fire navngivne personer ville anmode om at få lov til at antage samme efternavn. Allerede i sagens præmis (henvendelsen) begås en kæmpefejl da det påstås, at der var sket en registreringsfejl i navnet i fødselsregisteret. Hvis det kunne dokumenteres, var sagen klar på forhånd. Så var vedkommende berettiget til familienavnet. Men i de tilfælde hvor nogen retter henvendelse uden at præsentere den fornødne dokumentation, så må sagen være klar. Familienavnet er IKKE til salg. Hverken nu eller i fremtiden vil navnet på nogen måde overgå til at være en massebetegnelse.

Man kunne lettere spøgefuldt sige, at med generationer som i nyere tid får flere børn end landsgennemsnittet, så stiger kvotienten, men alligevel…. 🙂

Glæden ved VW Passat

Jeg forstår så ganske glimrende hvorfor Passat-ejere er så glade mennesker. Det er simpelthen nogle dejlige biler. Man sidder godt, lyden er afdæmpet, køreegenskaberne fænomenale, pladsen i motorrummet også endnu flottere, og så altså en benzinøkonomi som er langt bedre end den nu afhændede Volvo 740 st.car.

Turen hjem (og over broerne) var også en stor fornøjelse – selvom der var kraftig sidevind fredag. Så alt i alt er vi også blevet glade Passat-ejere, og det ender såmænd nok med, at den tidligere Volvo-entusiast ender med at blive VW-entusiast. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.