Giftig mad – hvorfor finder vi os i det?

Her i dag blev det på DR Update nævnt, at visse frugter og grøntsager overskrider grænseværdierne for pesticidrester. Tidligere er nogle økologer blevet afsløret i fusk, så som kritisk forbruger er det på tide at stille sig selv spørgsmålet: “Hvorfor finder vi os i giftig mad?”

Det nævnes, at det er børn og gravide der kan tage mest skade. Naturligvis fordi fosteret er afhængig af den mad mor spiser.

Tilliden til den kontrol der burde foregå er i bund, og det lader til vi alle er nødt til at finde en indre Søren Ryge for at kunne dyrke vores egne grøntsager. Men det fjerner jo ikke giften fra kød m.v.

Hvorefter vi kan spørge os selv om de konserveringsmidler som skal til for at en dåse såkaldt økologiske bønner kan holde sig i flere år, eller makrellen på dåse som nærmest må være galvaniseret for at kunne holde sig et halvt årti…

Det BØR vække til alvorlig eftertanke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.