Giftig mad – hvorfor finder vi os i det?

Her i dag blev det på DR Update nævnt, at visse frugter og grøntsager overskrider grænseværdierne for pesticidrester. Tidligere er nogle økologer blevet afsløret i fusk, så som kritisk forbruger er det på tide at stille sig selv spørgsmålet: “Hvorfor finder vi os i giftig mad?”

Det nævnes, at det er børn og gravide der kan tage mest skade. Naturligvis fordi fosteret er afhængig af den mad mor spiser.

Tilliden til den kontrol der burde foregå er i bund, og det lader til vi alle er nødt til at finde en indre Søren Ryge for at kunne dyrke vores egne grøntsager. Men det fjerner jo ikke giften fra kød m.v.

Hvorefter vi kan spørge os selv om de konserveringsmidler som skal til for at en dåse såkaldt økologiske bønner kan holde sig i flere år, eller makrellen på dåse som nærmest må være galvaniseret for at kunne holde sig et halvt årti…

Det BØR vække til alvorlig eftertanke.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.