Tillykke til Britt og Cyril med de 9 års bryllupsdag

Der skal lyde et stort tillykke til vore franske venner, Britt og Cyril der i dag kan fejre 9 års bryllupsdag. Ifølge denne bryllupsdagsoversigt, så hedder 9 års-dagen “Pil” – tin kommer om et år, og 3½ år fra i dag så er det kobberbryllup.

Britt mødte jeg faktisk første gang til undervisning i Excel regneark – opdateringskursus – på Roskilde Handelsskole. Allerede dengang en meget habil underviser, der med tydelig stemme, idérigdom, kreativitet og sund disciplin let kunne styre et helt lokale med voksne kursister. Hun har siden øst af sin IT-viden i over et dusin it-hæfter som alle har været meget spændende læsning.

Cyril havde jeg fornøjelsen at støde på første gang uden egentlig at have nogen af hans timer. Dengang underviste han et hold nydanskere på det daværende Kreaktivskolen i Solrød. Først senere havde jeg den udsøgte glæde at lære at kode ordentlig HTML til et af hans kurser i webdesign. Cyril er ligeledes en yderst habil underviser der med charme, selvtillid og en god portion selvironi kan få alle i et lokale til både at grine men også at åbne munden i beundring af den viden han rent faktisk har.

Kort tid efter kurset i webdesign valgte Britt og Cyril at flytte til Frankrig, men det har været en stor fornøjelse at gense dem i både 2006 og 2007. Internettet har mindsket afstanden mellem Dianalund og Luynes ganske betragteligt, og det er fantastisk at kunne følge alle de kreative projekter, podcasts, videocasts m.v.

Men dagen i dag er altså deres bryllupsdag, og der skal derfor lyde et stort HURRA — på fransk: grandes félicitations

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.