Når en dør lukkes, åbnes nye

Engang imellem skal vi tage et nøgternt blik på livet. På hvorfor vi står op om morgenen og gør de ting vi gør før vi igen lægger hovedet på puden, og forbereder næste omgang. Det er vigtigt, at vi har antennerne ude, og lytter ordentligt efter, for pludselig mærker vi det englænderne kalder ‘the gut feeling’ – mavefornemmelsen.

Mange går blindt gennem livet uden nogensinde at mærke efter. Ikke kun sådan i den new age betydning af ordet… Har du, kære læser, mærket efter? Tør du mærke efter når du om lidt går på juleferie?

Jeg vil straks advare læseren om, at det kan blive ganske livsforandrende at begynde at lytte efter. Du risikerer at blive knivskarp i din analyse af tingenes tilstand, og pludselig viser der sig nye veje du end ikke havde overvejet før du begyndte at lytte efter.

Det modige defineres ikke kun af at få en elastik om foden og hoppe bungee-jump eller bestige Mt. Everest. Det modige er, at reagere på det, du finder når du lytter og mærker efter…

God fornøjelse med projektet. God juleferie. 🙂