Ny plæneklipper

Fredag købte vi en plæneklipper i Harald Nyborg [den orange model til kun 799,-]. Der skulle selvfølgelig også købes en liter olie til motoren, fordi det naturligvis ikke er på maskinen når den leveres. Leverancen sker i en fin papkasse, og allerede fredag var den samlet. Vejret var ikke specielt godt, så det blev i dag, at græsset skulle studses.

Lad det være sagt straks: du skal ikke lade dig narre af den billige pris. Det er en hamrende god klipper, og svarer fuldstændig til andre modeller som andre selskaber sælger til både 1.600 og 1.700. Med andre ord: en RIGTIG GOD HANDEL.

Avance på 62,5% hvis man er kreativ

De som kender mig ved jo godt, at havearbejde ikke ligefrem er min stærkeste side. Asfaltarbejdere eller brolæggere ville få travlt med at lægge henholdsvis asfalt eller SF-sten den dag vi evt. købte vores eget hus. Men, alligevel, er denne maskine særdeles behagelig at køre med. Jeg er faktisk så overbevist, at havde jeg pengene til at gøre det, så købte jeg ganske enkelt restlageret.

Nu kommer der nemlig noget genialt at huske: sådanne plæneklipper kommer jo – ret logisk – ikke på tilbud i foråret, men gør det gerne når vi kommer til efteråret. Havde man hjemkøbt bare 200 plæneklippere der til foråret 2008 snildt kunne sælges til 1.299,- så har du en profit på 100.000,- Fair nok at det så kun er de som kan lægge 160.000 på bordet som kan lave denne forretning.

Men tænk lige en gang over det: en lille webshop hvor der alligevel er en masse spændende produkter. Sæsontilbud på til marts måned med anbefalinger fra 3-4 stykker der har afprøvet maskinerne, og så kører det bare. 62,5% avance. Man skal ikke være meget bankmand for at kunne se potentialet…. 🙂

I øvrigt mere miljørigtig…

Der er i øvrigt stor forskel på en gammel – og derved slidt – benzinklipper og så de nye. Denne har f.eks. luftfilter, og benzinfilteret er også smartere. Alt er til at komme til. Ikke en masse besværlige metalskjold, men lukkede plastic/pvc-“kasser” som virkelig er sat sammen så enhver kan følge med.

“Lugten” af benzin er der heller ikke mere. Det bliver en hel fornøjelse at slå græs. Bortset fra pollen, men det er jo ikke maskinens skyld…. 😉

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.