Filmen “To Verdener”

Jeg sidder her til aften og kommer i tanke om to forglemmelser i opdateringen af denne blog. For det første ER bilen nu blevet synet – det vil sige: der var godt nok tre små fejl, men nu er de fundet og bilen blev konstateret at være sund og velholdt. Det er meget positivt i forhold til en bil købt til en god jysk pris. Det er stensikkert at det pågældende ægtepar IKKE var mekaniker-mindede eller også er der en sønderjyde der burde skamme sig over at have givet dem et håbløst lavt bud. Selv med 20 år på bagen er det FLOT når en VW Passat 1,6 viser sig kun at have i alt to rusthuller.

Filmen "To Verdener"

Dernæst videre til at vi forleden så filmen “To Verdener” da børnene blev passet hos Henriettes far i Korsør. Filmen er ABSOLUT anbefalelsesværdig.

Hvis ikke du i forvejen har set filmens trailer, så kender du måske ikke historien bag filmen. [Se traileren herfra: http://www.filmtrailer.dk/trailer/870] Jehovas Vidner er temaet for filmen, og Anders W Berthelsen spiller fremragende rollen som “taler” ved et af deres møder samt rollen som indpisker i filmen. Jeg vil ikke ødelægge spændingen ved at afsløre filmens udvikling men alene fremhæve, at det var super-spændende skuespillere. Stærke kræfter med en genial humor.

Vi hyggede os kanont, og middagen bagefter på Ferdinands Bøfhus i Slagelse var ej heller at kimse ad. En hyggeaften uden unger. Kan det blive bedre? 🙂

PS: Ligesom vi elsker vores børn, så er en enkelt aften som voksne ej heller at foragte. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.