Husk at tage backup

Meget apropos nu hvor en nyere brugt pc skulle overtage det tunge træk den tidligere – nu stjålne – pc tidligere klarede under Vista, så er der nu Mandriva Linux på maskinen. Det kører fænomenalt godt, også selvom der “kun” er tale om en 1,7Ghz med 512mb ram. Gammel svend, men heldigvis transportabel så den kan tages med på enhver udflugt enhver køretur – hver eneste gang man forlader sin bopæl.

Tragisk beretning

Vi hørte nemlig om en familie som oplevede indbrud 2 uger efter det oprindelige da tyvene nu regnede med at ægteparet havde anskaffet nyt som erstatning for det gamle. De må sandelig have haft gang i luksusselskaber for hvis ikke jeg ligefrem havde downloadet en skadesanmeldelse direkte fra internet, så havde jeg ikke modtaget den endnu. Dette til trods for telefonsamtale med en ellers høflig dame i omstillingen hos selskabet…

Den service vi alle betaler for viser sig når der er brug for selskaberne. Man skal åbenbart være parat til at “gå hele vejen” hvis man skal have sin ret her i samfundet.

Anyway. Håber vi alle kan holde varmen når sommervarmen snart kommer.

God weekend. 🙂