Defragmentering med Defraggler

Som de fleste faste læsere nok vil vide, så er jeg vild med gratis programmer, og Defraggler er ingen undtagelse af flere grunde. Defragmentering med Defraggler er en stor fornøjelse. Programmet fylder næsten intet (kun godt 3 megabytes), og giver en fantastisk mulighed for at følge med i hvilke filer der er fragmenteredel. Se bl.a. dette skærmdump:Programmet kører fuldkommen problemfrit i baggrunden, og du oplever ikke samme reduktion af ydelsen som ved Windows’ egen defragmentering. Simpelthen et supergodt produkt, og jeg kan varmt anbefale det til dig.

Jeg ville ønske, at det også fandtes til Linux- og Mac-folket. Men i hvert fald et program du sagtens kan vælge til din bærbare hvor det kan have stor indflydelse på batteritiden at harddisken er ryddet ordentligt op.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.