I dag: Luynes

Så kommer højdepunktet på ferien: Patrick har talt om “min Cyril” rigtig mange gange (siden ferien 2006), og Natacha startede allerede i midten af maj med at fortælle at hun skulle ned til Britt og Cyril til sommer. Vi skal holde møde i “den udvidede Trio”… 🙂

I denne tid er der ikke ret mange, der taler Israels sag - men masser der taler arabernes sag, så vi synes vi ville have det israelske flag med på billedet fra sommeren 2006


For et år siden genoplivede jeg noget jeg ikke havde smagt længe, nemlig Ricard. I Grækenland kendes “varianten” Ouzo.
Det var rart, at jeg nu igen kom til at tale det sprog jeg lærte da jeg var 3 her på turen til Frankrig. Sidste år var det dog i bil. I år valgte vi fly, som rent faktisk ikke er ret meget dyrere. Til gengæld får vi langt mere ud af ferien i år.

Det er næsten et år siden jeg lagde rygningen væk, og det kan jeg takke den gode start under Frankrigsturen sidste år for. Det er dejligt at være fri for vanen, og det har bestemt også sparet en mindre formue.

Nu bliver gensynet til virkelighed, og det er sjovt at tænke sig, at der allerede næsten er gået et år siden sidste besøg. Jeg var (og er stadig) dybt fascineret af supermarkedskæden Géant, hvor man har et kort man registrerer sin scanner med hvorefter man kan gå igennem hele butikken – og pakke sine varer i kurve m.v. – hvorefter scanneren afleveres ved kassen, og man betaler. Det giver en helt anderledes ro end vi ellers kender det. For dem som straks tænker på svind, så er der stikprøvekontrol, og folk mister sine kort hvis de på nogen måde misbruger denne tillid. Men det er smukt, at det kan lade sig gøre.

Der er i det hele taget mange smukke ting ved Frankrig, og allerede mens dette skrives, glæder jeg mig til at lave designet til Frankrig 2007 – fotoalbummet, der kan fortælle historien om anden gang vi her i familien sammen tog til Frankrig… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.