En rigtig god ferie i Prag

Det var fire rigtig dejlige dage i Prag. Godt vejr, god mad, lækkert øl, pulserende liv, og livsbekræftende selvsyn af, at Tjekkiet er kommet fint forbi kommunismens mørke tidsalder. Der er inspiration til mange artikler her på bloggen om Prag, og disse vil blive skrevet og sat til udgivelse de kommende dage.

En ting skal siges straks. Mange dele af byen er meget stejle gader. Ikke at det generer dem som gerne vil have motion, men man skal blot være opmærksom på det når man besøger Prag. I morgen vil jeg beskrive det hotel jeg boede på, nemlig Andel Apartmany. en meget positiv oplevelse, og med en så effektiv metro som den man finder i Prag vil du lynhurtigt kunne komme fra den ene ende af byen til den anden med de tre metroruter som kører fantastisk.

Jeg vil også en af dagene beskrive nogle af de huller der er i 2011-udgaven af Politikens Turen går til Prag, for der er nogle få ting der er rare at vide om byen. Så de næste mange artikler vil have fokus på en by jeg er blevet ret fascineret af. Jeg har købt et tysk-tjekkisk sprogkursus, for der er jo ingen tvivl om, at ved genbesøg er det nok en god ide at kunne bare en smule tjekkisk. 🙂

Alle ønskes en rigtig god søndag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.