YouGov – spændende undersøgelser

Hvis ikke du kender YouGov, så vil jeg anbefale dig, at tjekke dem ud. Du får undersøgelser i din indbakke, når der er relevante undersøgelser – og får derved en vis stemme i den almindelige debat, da YouGov citeres og bruges bredt af danske medier.

Det er anonymt at deltage i disse undersøgelser, og du optjener points, samtidig med, at du får lejlighed til at give dine meninger til kende. Senest brugte jeg disse points til en spændende farveæske, som ungerne satte stor pris på. Min yngste søn, Christopher, er helt tosset med farver når han engang imellem gerne vil have en rolig stund, når han er på besøg, så det var jo en fornøjelse, at det kunne bruges i dén forbindelse.

Der er alt fra vingaver til spændende designting at vælge i YouGovs pointshop, ligesom du også kan vælge at bruge dine points på, at være med i de månedlige lotterier, hvor du bl.a. kan vinde en spritny iPhone.

Så der er alt at vinde, og intet at tabe ved også at tilmelde dig brugerpanelet på YouGov.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.