YouGov – spændende undersøgelser

Hvis ikke du kender YouGov, så vil jeg anbefale dig, at tjekke dem ud. Du får undersøgelser i din indbakke, når der er relevante undersøgelser – og får derved en vis stemme i den almindelige debat, da YouGov citeres og bruges bredt af danske medier.

Det er anonymt at deltage i disse undersøgelser, og du optjener points, samtidig med, at du får lejlighed til at give dine meninger til kende. Senest brugte jeg disse points til en spændende farveæske, som ungerne satte stor pris på. Min yngste søn, Christopher, er helt tosset med farver når han engang imellem gerne vil have en rolig stund, når han er på besøg, så det var jo en fornøjelse, at det kunne bruges i dén forbindelse.

Der er alt fra vingaver til spændende designting at vælge i YouGovs pointshop, ligesom du også kan vælge at bruge dine points på, at være med i de månedlige lotterier, hvor du bl.a. kan vinde en spritny iPhone.

Så der er alt at vinde, og intet at tabe ved også at tilmelde dig brugerpanelet på YouGov.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.