5 påmindelser fra Moderniseringsstyrelsen?

Det var lidt af en overraskelse, at Lars Løkke Rasmussen måtte rykkes 5 gange af Moderniseringsstyrelsen. Når en efterbetaling af ‘ventepenge’ for en tidligere minister skal udbetales kan det godt undre en smule, at en eks-statsminister kan få 5 rykkere før udbetalingen standses.

Særligt set i lyset af, at borgerne ikke får samme tålmodighed uden det koster i gebyrer…

Ren Kammerat Napoleon for at sige det ligeud!

Pressemæssigt står Lars Løkke Rasmussen rigtig dårligt i forhold til et kommende valg når han på denne måde afviger fra almindelig anstændig adfærd.

At han så endvidere tager sig den frihed, at han bagefter er overrasket over det har pressens bevågenhed. I de kristne skrifter kan vi jo for længst læse, at ‘den som er trofast i selv det mindste’ også vil være det i andre sager.

En standard der må forventes hvis nogen vil tages seriøst i dansk politik.

Jeg er lettere overrasket over, at det bagefter bagatelliseres alene ud fra beløbets størrelse. Det skal man vist være meget stor Venstre-fan for at se noget fornuft i.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.