Et nyt år begynder

Et nyt år begynder. Nye mål starter. Alt ser lyst ud, og for mange er dette højsæsonen for nytårsforsæt. Hvad er DIT nytårsforsæt i år?

Det nye år lover nye muligheder, og det handler om at gribe chancen. Som der siges i Døde Poeters Klub “Carpe diem”. Gribe chancen handler om at se osten frem for hullerne i den emmentaler du har foran dig. Se på de positive chancer du kan opnå frem for at lade dig tynge af skepsis, negativitet og dårlige forventninger.

Det er nemlig ofte således, at negative vibrationer fungerer som selvopfyldende profetier, og det kan myrde ethvert håb at være omkranset af negative mennesker.

Så brug nytårsdagen på at fjerne alt det negative. Gør som gartneren der passer sit træ ved at skære de dårlige grene fra. Så vil du få et langt kønnere træ, og i overført betydning vil du også opnå et langt bedre resultat når alle omkring dig stræber efter det samme — nemlig positive muligheder fordi et nyt år begynder.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.