Stort tillykke til Julie

Den evigt glade niece, Julie, fylder år i dag. Hun er en sand dyreven, og drømmen om at blive dyrlæge skal nok lykkes. Hendes stædighed men samtidig langmodighed er en konstant inspiration for os alle. Hunden Pluto vågner altid helt op straks navnet bliver nævnt, også selvom navnet dukker op i helt andre forbindelser.

Søsterens to store piger er i det hele taget ved at blive så forfærdeligt store. Det er jo snart tid til at pudse haglgeværet til når de begynder at hente drengene med hjem fra byen. De skal naturligvis interviewes mindst et par timer af deres beskyttende onkel. 🙂

Spøg til side. Det er nu alligevel en spøjs ting at se hvor stærkt det går. Pludselig er de ikke kun smarte på dansk, men begynder også at kigge på engelsk, tysk og sågar fransk…. Sjov verden hvor alting begynder at gå hurtigere og hurtigere. 🙂

Som Julie altid minder om, så er det åbenbart sådan at være ligesom Onkel Sofus…. Jo, man skal høre meget fra ungerne nu om stunder.

I hvert fald ønskes du en rigtig god dag med varme hilsner fra os alle i det ellers kolde danske vintervejr. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.