Motion ER sundt!

I går var jeg involveret i noget gruppearbejde hvor vi mistede forbindelsen med hinanden i forbindelse med en afsluttende forberedelse efter middag. Vi skulle i vores fritid lige koordinere nogle rettelser jeg havde rettet på en fælles Powerpoint-præsentation, og da de andre ikke var at finde, så valgte jeg i går at trække noget frisk luft.

Det leder frem til en vigtig ting jeg opdagede, nemlig at motion ER sundt! Jeg fik et telefonopkald på mobilen mens jeg var på vej retur, og vi afsluttede gennemsynet uden problemer.

Men det vigtige var, som sagt, at motion ER sundt. Jeg kunne faktisk mærke, at kroppen var i bedre cirkulation bagefter, så en god times tid (eller halvanden) burde faktisk være en fast bestanddel af ens daglige rytme.

Hvis du har en iPod (eller anden MP3-afspiller), så kan du lytte til podcasts du ellers ville sidde hjemme i sofaen og lytte til. Uanset hvad du vælger at gøre samtidig, så er det dit eget valg. Men teorien om at motion er “farligt” holder altså ikke, og erkendelsen er vigtig for os alle. De blandt læserne som måske ellers har fulgt min blog “Hellere rund og glad end i seng uden aftensmad” kunne gå hen og få det FORKERTE indtryk, og det skal jeg bestemt beklage.

Jeg vil nemlig nøde bære brænde til bålet om at folk ikke har tid til motion. Det har vi alle. Uanset om det er luftning af hunden eller en frisk gåtur hjem fra stationen, så er der masser af plads til at fordybe sig i sit eget gode selskab mens man nyder naturen.

Afslutningsvis skal jeg i øvrigt nævne, at Helsingør ER en flot by. Jeg opdagede, at der er byggeri ude ved nordre mole (lige ved Kronborg), men alligevel så ånder byen af god nostalgi, og det er altså lækkert at se skovområderne, de små stille veje og bare nyde vejret.

Det erkendes at der er koldt udenfor. Men det er der jo ikke så meget galt i når vi – trods alt – befinder os i slutningen af januar. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.