Boligkøb i blinde på Viaplay

Faste læsere vil måske huske, at jeg tidligere har nævnt Boligkøb i blinde i anden forbindelse her på bloggen. Denne gang vælger jeg at causere lidt over, hvordan skabelonen engang imellem godt kan være lidt for ensartet.

Først og fremmest skal det siges, at Camilla Ottesen er vokset helt fænomenalt med opgaven. I første sæson efter Lisbeth Østergaard virkede hun lidt ‘stiv’ i koderne, men det er rart at se udviklingen, for hun er en glad kvinde, som gør serien ære i de nyeste sæsoner.

Brok i starten, men alle bliver glade

Det er så typisk, at sortsynet kommer allerforrest i bussen, når parrene ser deres nye bolig første gang. Men det er ikke raketvidenskab, at det fleste ender med at blive rigtig glad. Faktisk er det alle, der ender med at blive endog MEGET glade for, at de overlod kontrollen og styringen til eksperterne.

Hvorfor tilmelde sig, hvis tilliden mangler?

Lad os nu bare være helt ærlige. Hvorfor skulle man tilmelde sig et program som Boligkøb i blinde, hvis ikke man har tillid til, at tre eksperter KAN finde noget, man tydeligvis ikke selv har kunne finde?

Det er ALTID en god ide at hente hjælp udefra, hvis man selv går i stå i sin boligjagt. Meget af det man gør som boligsøgende er, at søge efter ALT på én gang – og det lader sig sjældent realisere, medmindre der er en solid opsparing i banken… 🙂

Der sker jo præcis det samme i et program som 3*Beliggenhed, hvor Christian og Sara hjælper par med at finde en ny bolig ud fra tre bud på drømmeboligen. Der sker meget ofte det, at når man bliver udfordret bare 5-10 minutter på transporten, så åbnes der nye muligheder.

Meget ligger i planlægningen – og klipningen

Det siger sig selv, at meget ligger i planlægningen af programmet, og så bestemt også måden det endelige program klippes på. Scenen med brok over, at det ene og det andet er galt, kunne man godt forkorte væsentligt, og så øge forklaringerne på designvalg undervejs, for Camilla Rudnicki er en god designer, som altid spreder godt humør mens hun omdanner en ejendom.

Mange vil måske kunne huske programmet Fra skrot til slot, som i sin tid også var et sjovt program, hvor folk smed en masse ting ud, som de fik 50,- for pr. kg, de havde skrottet. Det gav også nogle rigtig spændende ideer til egen indretning. Hvis man kan lidt med en rundsav, en bajonetsav (kaninp*k) m.v., så kan man klare meget.

Hvad er dine tanker om programmet Boligkøb i blinde? Del gerne dine tanker i kommentar-feltet.

Alle bloggens læsere ønskes en fortsat god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.