Valget udskrevet – og lidt om løst og fast…

Det har næppe undgået nogens opmærksomhed, at valget er udskrevet. Der har de facto været valgkamp de sidste mange måneder, og interesserede kan læse, hvad jeg tidligere har skrevet på min politiske blog.

Jeg har ikke noget godt at sige om dansk politik, og derfor tager jeg mig også en pause fra at kommentere. I de fleste medier begrænser fantasien sig kun til at spørge om hvem, man vil pege på, og det er spild af tid, for at sige det pænt. Jeg kunne godt tænke mig noget mere substans fra journalister, som er uddannet til, at stille bedre spørgsmål.

Faktum er bare, at ting skal vinkles – ofte ud fra devisen jo skarpere, jo bedre! – og det er der ingen, der gider høre om i hele fire uger, vel? 🙂

Når selv en politisk nørd kan blive træt, så kan vi vist rolig konstatere, at flertallet i befolkningen, som ofte kun læser overskrifter, slet ikke gider følge med. At det er synd for demokratiet er der ingen tvivl om, men det er effekten af flere års løftebrud, udenomssnak og manglende tagen ANSVAR for de ting, der sker…

En kammerat er gået bort

Jeg så i aftes et opslag på Instagram fra denne mands ene søn, og blev pludselig klar over, at Robert var gået bort. Det er lidt sjovt for han og Christina skulle have tvillinger på Holbæk sygehus tre dage efter vi selv fik Natacha. Lillejuleaften havde han startproblemer med sin VW Passat sedan, da han skulle op til sin kæreste. Jeg var på det tidspunkt på vej ud med skraldespanden, da vi næsten boede dør om dør, og jeg spurgte naturligvis om han havde brug for hjælp.

Han var flere år efter fuldkommen overrasket over denne åbenhed, som jeg altid affejede med, at selvfølgelig hjælper man da sine naboer. For mig er den slags en naturlig konsekvens af, at vi alle kender situationen, hvor man lige har brug for en lille tjeneste. Det er svært at løbe en bil i gang alene… 🙂

Det var ikke ofte vi mødtes efter jeg rykkede mod Kalundborg, og han og kæresten boede i Slagelse, men de gange vi mødtes og/eller skrev sammen pr. mail eller sms, så har vi altid haft rigtig god kommunikation.

Han var en mand, som gjorde en hel del for at holde sin diabetes I i skak, og derfor var det lidt af en overraskelse, at læse, at han fik hjertestop. Æret være hans minde!

En uges ferie

Jeg kan ikke lade være med at blive bare en smule irriteret over, at jeg i går vågnede kl. 5:06, men der var allerede bedring i søvnmønsteret, da jeg sov til kl. 7:20 (ca) kun afbrudt af en enkelt tur på naturens vegne… Det kan altså noget, at man kan sove lidt længere i en ferie end den tid vækkeuret ringer på.

Rigtig god søndag til alle læsere af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.