Så er første coronavaccine-stik i hus – Tak til Pfizer-Biontech

Så kom første stik i armen. Tak til Pfizer-Biontech. Det var virkelig en fornøjelse. Professionelt og godt personale, og helt igennem en oplevelse helt efter bogen.

Det kan ikke siges for tit. Dem der kan blive vaccineret burde blive det. Det er i hvert fald min klare holdning.

Jeg giver gerne en virtuel finger til sølvpapirshatte, som kommer med alverdens konspirationer. Det her handler om, at vi passer på hinanden. Selv de mest raske iblandt os kan desværre rammes af alvorlige senfølger, og ingen kan på forhånd vide, hvordan de ville reagere, hvis de blev smittet.

Stor taknemmelighed til sundhedspersonalet

Jeg bliver altid mindet om, hvor godt det er, at vi har et dedikeret sundhedspersonale. Der vil under den kommende strejke hos sygeplejerskerne være de sædvanlige forsøg på at underminere deres kamp for bedre vilkår. Som gammel TR kan jeg imidlertid ikke bruge propaganda imod de strejkende til ret meget. Det er en fair mulighed, som gives i forlængelse af overenskomstforhandlinger, og ingen skal tale negativt om mennesker, som ofrer deres fritid på at redde folk på tidspunkter, hvor vi andre hellere vil lave så meget andet… 🙂

Jeg husker godt mine 12 dage på Køge sygehus, mens jeg var indlagt med meningokok-meningitis. Det var 12 dage hvor personalet gjorde deres yderste for, at alle skulle have det så godt som muligt. Jeg har aldrig haft spor at klage over, og vi har nu engang indrettet vores velfærdssamfund på en så positiv måde, at alle kan blive behandlet uanset indkomst. Det fortjener en stor tak.

Næste – og sidste – stik i slutningen af juli

Nu er der så kun at vente på, at jeg kan få andet og sidste stik i slutningen af juli. Så er coronapas m.v. helt i hus – ja, det er det jo allerede om to uger, men helt færdigvaccineret vil nu altid være et væsentligt skridt frem imod at kunne bevæge sig mere frit med en stor grad af beskyttelse.

Alle bloggens læsere ønskes en fortsat god dag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.