Ingen aprilsnar her på bloggen

Faste læsere vil huske, at jeg aldrig dyrker det med aprilsnar her på bloggen. Jeg vil ikke tage fusen på folk bare fordi kalenderen nu runder den fjerde måned, som er måneden hvor jeg selv om 13 dage runder de 45, og min yngste søn 5 dage efter går ind i teenagealderen, idet han bliver 13. Jeg synes såmænd det er sjovt nok, når folk laver lidt gas på dagen, og det er altid en udfordring at se hvad de enkelte medier kan finde på, men… Jeg deltager bare ikke selv i forsøget på at drive gæk på nogen. 🙂

I år er det så påskedag på denne 1. april, og nu hvor vi er gået en uge ind i sommertiden begynder vi da alle, at håbe på foråret slår igennem, så vi kan komme i gang med at se planterne blomstre og træerne blive grønne.

Det ville være en aprilsnar at sige, at vinteren var helt ovre – selvom vi alle håber hver eneste dag. 🙂

Da jeg læste Wikipedias artikel om aprilsnar, blev jeg noget overrasket over faktisk at læse, at skikken ligefrem er ulovlig i Kina. Det er nok lige at overdrive, at man ligefrem gør det ulovligt, men sådan er der jo ret stor forskel mellem det humor-niveau man kan forvente rundt omkring i verden. 🙂

Fortsat god Påske til alle.

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.