Så hilses foråret velkommen

Efter vi nu har haft et par kolde uger, så er det på tide, at glæde sig over, at marts traditionelt anses som første forårsmåned. Vores bedsteforældre – børnenes oldeforældre – holdt meget på, at en grøn jul gav en hvid påske (og omvendt). Det har vi bestemt ikke brug for.

Sol og varme er min favorit, hvilket faste læsere nok for længst har bemærket. 🙂

Håbet er, ligesom foråret, lysegrønt. Det er altid en fornøjelse når blomsterne begynder at komme frem, og der kommer blade på træerne. Efter en så kold uge, så stiller vi såmænd ikke de store krav. Bare lige op over den der frostgrænse, så vi begynder at kunne trække vejret ordentligt igen… 🙂

I dag starter Paribas Open i Indian Wells i Californien, og det bliver spændende at se, hvordan vores allesammens Miss Sunshine vil klare sig i denne turnering efter pausen siden Doha i Qatar. Hun nåede kvartfinalen i 2017, så det kan godt gå hen og blive rigtig spændende i år.

I dag er det ifølge Wikipedia 100 år siden, at Moskva overtager rollen som hovedstad fra Petrograd (Skt Petersborg). Ligeså er det i dag 11 år siden, at man påbegynder nedrivningen af Ungdomshuset – Jagtvej 69 – som kom på landkortet i folks bevidsthed da dette skete.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.